dijous, 12 de desembre del 2013

Calonge. L’Associació de Dones del Baix Empordà porta a Calonge una obra sobre la violència de gènere

Publicat el dijous, 12 desembre 2013 a CANAL AJUNTAMENT de l'Ajuntament de Calonge 

L’obra de teatre “Dones, l’altra cara del mirall” arriba a Calonge de la mà de la companyia Increixendo i la recentment creada Associació de Dones del Baix Empordà. 

El proper dissabte 14 de desembre a les 18 h. la Sala Fontova acollirà la representació d’aquesta obra que gira planteja el tema dels maltractaments i vol ser un crit contra la violència de gènere. Es tracta d’una obra formada per quatre monòlegs de diversos escriptors: La violació, en base a textos de Franca Rame i Dario Fo i interpretat per Gràcia Vilarnau; El pitillo de Rafael Mendizábal interpretat per Mònica Arnau; La binguera, també de Rafael Mendizabal i interpretat per Maribel Torras; i Pròleg, de Franca Rame i interpretat per Nina Prat i sota la direcció de Rafel Nieto i l’acompanyament musical de Glòria Vila. També participen en el muntatge Àngel Vidal (disseny de so i llum), Montse Teixidor (Disseny vestuari), Fina Comas (Maquillatge), Miquel Bohigas (Traducció i disseny gràfic) i Mª Teresa Roura (Producció).

L’obra “Dones, l’altra cara del mirall”, arriba a Calonge de l’Associació de Dones del Baix Empordà, creada recentment i que té per objectiu donar un espai de visibilitat i compartir inquietuts i idees. El preu de l’entrada és de 10 € i els fons recaptats serviran per finançar en part aquesta nova associació. La representació d’aquesta obra de teatre és la primera activitat oberta al públic que organitza l’Associació de Dones del Baix Empordà, que es reuneix el primer dijous de cada mes a la casa de cultura de Calonge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada