dimecres, 18 de desembre del 2013

Calonge acull una representació teatral sobre la violència de gènere

Publicat a CostaBrava Digital (18-12-2013)

La companyia de teatre ‘Increixendo’ de Sant Gregori ha actuat a Calonge amb l'obra 'Dones, l'altre cara del mirall' que a través d'un conjunt de monòlegs intenta conscienciar al públic de la situació de les dones maltractades i la violència de gènere.

 
Una crua realitat que agafa forma sobre l'escenari amb la posta en escena i els diàlegs de 4 actrius de la companyia que recuperen fragments d'autors tant popular com Dario Fo i Rafael Mendizáball que en els seus textos hi han fet referència.

Sota la direcció de Rafael Nieto, Gràcia Vilarnau, Maribel Torras, Mònica Arnau i Nina Prat van teixint un relat teatral amb acompanyament musical que no deixa a ningú indiferent. L'obra es divideix en 4 monòlegs diferents que parlen de la violació, el pitillo, la binguera i el pròleg. Cada actriu n'interpreta un de diferent.

La platea de la sala Fontova de Calonge es va omplir per veure un muntatge que amb quatre monòlegs molt diferents entre si tenen un mateix fil conductor, la dona, i que els propers mesos seguirà girant a les comarques de Girona. Per aquest grup de teatre de la Vall de Llémena, l'actuació de Calonge també va ser l'estrena de l'obra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada