dissabte, 3 de novembre del 2012

IncreiXendo al 7 en 1

Tot seguit transcrivim la nostra col·laboració a la revista 7 en 1 del mes d'octubre de 2012 (núm. 83)


IncreiXendo, i tant! 

Al SETENU de juliol de 2010, des de l’espai de l‘Associació de Dones de la Vall, s’informava de la creació del grup de teatre Increixendo, format, en aquells moments, per sis dones. Han passat més de dos anys des d’aquells inicis i el grup ha anat increixendo, com no podia ser d’altra manera amb aquest nom. En aquests moments ja som dotze les persones que treballem pel grup, entre actrius, actors, tècnics i director, i amb la perspectiva d’alguna nova incorporació.

Enguany, després d’haver presentat Amb veu de dona, en col·laboració amb els Rovellats, el 21 de juliol vam estrenar Cendra a l’espai la Pineda, repetint l’actuació l’endemà. El 3 d’agost, a la Festa Major de Ginestar, vam tornar a representar l’obra, aquesta vegada amb un afegitó especial dedicat expressament al poble.

El 25 d’agost alguns membres del grup van participar en la gravació del lipdub del FITAG, per promocionar el teatre amateur a les nostres comarques.

El mes de desembre repetirem Cendra a l’espai la Pineda, en una data que properament anunciarem. I mentre esperem aquesta nova posada en escena, ja hem començat a preparar un nou muntatge per a l’any vinent, que sembla ser que anirà de Molière i Goldoni.

Tot això, compaginant-ho, com cada any, amb els assajos de la propera representació dels remences.

Us recordem que si voleu estar al corrent de les activitats del grup, ens podeu seguir al nostre bloc grupincreixendo.blogspot.com i al facebook www.facebook.com/IncreiXendo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada