dilluns, 2 de juliol del 2012

BONA FESTA I BON TEATRE

La gent d’Increixendo sóm una colla de tocats pel virus del teatre que gaudim d’alló més fent veure que sóm el que no som, fent-vos creure que la jove és gran i que el vell és un infant. Recreant els clàssics o inventant situacions inversemblants, tant se val, damunt l’escenari procurem que l’engany no sembli mentida i que la vida real, per uns instants, sigui una ficció, un record distant, una il·lusió, que sembli mentida.



Vam començar el 2010 amb La bardissa, i l’any passat vam presentar el muntatge Relacions. Enguany, a més de participar activament en la representació teatral de la Festa Remença, hem contribuit a la commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora amb l’espectacle Amb veu de dona que, com els altres, es va estrenar a l’espai La Pineda.

Ben aviat –abans del que molts us penseu– estrenarem Cendra, la nova creació del grup. Cendra és un muntatge on el circ és una excusa per lligar un seguit de peces de diversos autors –Dario Fo, Shakespeare, Txékhov i Peyró– adaptades molt lliurament al tarannà del grup: …
Quan acaba la darrera funció del dia, els artistes del circ es retiren als camerinos disposats a celebrar l’aniversari del vell pallasso. Però l’arribada inesperada d’un misteriós paquet, despertarà els records i la imaginació de la directora i posarà en dansa tota la troupe ... 
Cendra és un muntatge produït i dissenyat totalment a Sant Gregori pel grup IncreiXendo.

Des d’aquestes ratlles us donem les gràcies per endavant, amb l’esperança que el desig de passar una bona estona superi la mandra i que ens volgueu acompanyar el dia de l’estrena. I mentre esperem amb frisança que arribi aquest dia, aprofitem per desitjar-vos molta merda i una MOLT BONA FESTA MAJOR!

 IncreiXendo

Text publicat al programa de la Festa Major de Sant Gregori 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada