dimecres, 3 de desembre del 2014

Amb il·lusió


Com sempre, els membres d'Increixendo seguim treballant intensament i gaudint al màxim de tot el què fem! Un dels exemples que volem destacar és la nostra col·laboració amb la biblioteca Miquel Martí i Pol. Aquest any, a petició de la Marisa, hem reprès el nostre projecte “I tu, com et comportes a la biblioteca?”, que va ser elaborat pels membres del nostre grup durant el curs 2013-14, amb l'ajut de l'Anna Durà, pedagoga, que ens va ajudar a acabar-la d'adaptar al nostre jove públic. L'edició d'enguany ha tingut el mateix èxit i acceptació que l’anterior, ajudant així a la dinamització de la biblioteca. Per això ens plau comunicar-vos que enguany el nostre projecte ha estat guardonat amb l’accèssit al “Premi Teresa Rovira i Comas a la innovació a les biblioteques públiques” que atorga el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta iniciativa es basava en l'aprenentatge de les normes de conducta i d'ús de la biblioteca, mitjançant diverses microescenes on els actors exemplificaven de manera vivencial els comportaments correctes i incorrectes dins l'espai de la biblioteca. És en aquest punt on volem agrair als alumnes i mestres de 2n de l'escola Agustí Gifre, als quals anava dirigida l'actuació, la seva entrega i participació durant tota l'estona que vàrem passar junts. Un altre dels projectes de col·laboració amb la biblioteca Martí i Pol ha estat, a mode de celebració pel seu vint-i-cinquè aniversari, la lectura teatralitzada del conte “La rateta presumida” en la qual vam gaudir novament d'un públic molt animat i sobretot, molt actiu.

Finalment ens agradaria acomiadar-nos destacant també la nostra actuació del dia 8 de novembre “Kbaret teatre”, una actuació amb una posada en escena que portava al públic jove i no tant jove, a aquells meravellosos anys on els cabarets tenien una gran rellevància. A més, durant la vigília del 9N vam poder ficar el nas (i potser la pota) a aquest moment tant emocionant en el marc català. Tot això a base de cançons, coreografies, strip-tease i sobretot, bon teatre.

Us esperem a les nostres properes actuacions!



 Article per al 7 en 1 del mes de desembre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada